Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Apothekersassistent van het jaar: Gerda Beijert-Scholtens

28-09-2017
Gerda Beijert-Scholtens is winnaar van de verkiezing Apothekersassistent van het jaar, die dit jaar voor het eerst werd gehouden. Van de tweehonderd deelnemers werd zij het beste beoordeeld op de onderdelen kennis, kunde en klantvriendelijkheid.
Apothekersassistent van het jaar: Gerda Beijert-Scholtens

Gerda Beijert-Scholtens, werkzaam bij de Rôner Apotheek in Roden, werd afgelopen dinsdag op de Dag van de Apothekersassistent uitgeroepen tot ‘de beste’. Ze won een 'verrassingsreis' voor twee personen en kreeg een award en een certificaat.

Op de tweede en derde plaats eindigden achtereenvolgens: Marijke Veeman van de Polikliniekapotheek Tergooi in Hilversum en Elena Nita, werkzaam bij de Jeroen Bosch Apotheek in ’s-Hertogenbosch.

De verkiezing is een gezamenlijk initiatief van beroepsvereniging Optima Farma, detacheringsbureau Pharmalead en nascholingsinstituut Apoweb, in samenwerking met onderzoeks- en adviesbureau AMP.
Alle deelnemers moesten een toets maken met honderd inhoudelijke vragen en vier probleemgevallen oplossen. De drie finalisten kregen ook bezoek in de apotheek van een mystery guest, die hen vervolgens beoordeelde op bejegening, probleemanalyse, voorlichting en advies.

Volgens de initiatiefnemers kunnen apothekersassistenten met deze verkiezing laten zien hoe goed zij in hun werk zijn, en welke kwaliteit en kundigheid zij bezitten.

 

Document acties

Back to top