Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Mariëtte van de Lustgraaf nieuwe SPOA-voorzitter

19-12-2016
Apotheker Mariëtte van de Lustgraaf is vanaf 1 januari 2017 de nieuwe voorzitter van de Stichting Pensioenfonds Openbare Apothekers (SPOA). Ze neemt de functie over van apotheker Mark Hagenzieker, die afscheid neemt van het bestuur.
Mariëtte van de Lustgraaf nieuwe SPOA-voorzitter

Van de Lustgraaf, die sinds 2012 bestuurslid is bij SPOA, volgde in de afgelopen jaren diverse pensioenopleidingen en heeft onlangs het Executive Pensions Program afgerond van de Nyenrode Business Universiteit. Verder is zij bestuursvoorzitter van het Nederlands Kenniscentrum Farmacotherapie bij kinderen (NKFK) en bestuurslid van PAOFarmacie.

Apothekers Elaine ten Berge en Bas Steffens zijn nieuwe aspirant-bestuursleden bij SPOA. Ten Berge, die eerder voorzitter was van de Vereniging van Jonge Apothekers, neemt onder meer zitting in de communicatiecommissie. Steffens was eerder bestuurslid van de Beroepsvereniging Pensioenfonds Openbare Apothekers (BPOA) en van het Pensioenfonds Medewerkers Apotheken.

Het aspirant-lidmaatschap van SPOA duurt maximaal een jaar. In die periode volgen Ten Berge en Steffens opleidingen om aan het vereiste deskundigheidsniveau te kunnen voldoen.

Verder neemt ook secretaris en bestuurslid Marjolein Menheere afscheid van SPOA.

 

 

Document acties

Back to top