Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Gesprekken over versterking financiering Fagron

01-12-2015
Apotheekbevoorrader Fagron wordt voorlopig niet overgenomen door een ander bedrijf. Het bedrijf voert inmiddels gesprekken met enkele banken over een versteviging van de financiering. “Een versterking van het vermogen met publiek of privaat geld wordt niet uitgesloten”, liet het bedrijf van bestuursvoorzitter Ger van Jeveren gisteren in een verklaring weten.
Gesprekken over versterking financiering Fagron

In een reactie op het afketsen van een potentiële overname en een mogelijke vergroting van het bedrijfs- of aandelenkapitaal van Fagron, kelderde de koers van het bedrijf op de effectenbeurs gisteren en vanochtend met meer dan de helft tot € 7,58. Vier maanden geleden bereikte de koers een hoogtepunt van € 43,86.

Dit najaar begon Fagron gesprekken met geïnteresseerde partijen over een overname, maar onlangs zijn die op de lange baan geschoven, zegt het bedrijf. Dat wil niet zeggen dat de contacten met deze belangstellende investeerders definitief zijn afgebroken, maar “het zicht op een bindend overnamebod op Fagron is beperkt”, aldus het bedrijf.

Document acties

Reacties

01-12-2015 12:19
J.C. Kortekaas zegt:

De uitspraak van het Europese Hof betekent op den duur registratie van grootschalig verkochte bereidingen.

Het Imtech-scenario. Bijstortende aandeelhouders.

Back to top