Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Zeven verpakkingen van geneesmiddelen in de prijzen

PW 9 - 18-02-2016
Zeven geneesmiddelverpakkingen zijn onderscheiden met de Pharmapack Europe Award 2016.
Zeven verpakkingen van geneesmiddelen in de prijzen

De Easylog van Biocorp, een sensor die elke injectie-instrument geschikt maakt voor gegevensverkeer en medicatiebewaking via internet, kreeg de prijs voor individualisering en gebruiksvriendelijkheid.

In de categorie gebruiksgemak kreeg Eveon de onderscheiding voor de Intuity Lyo, een geautomatiseerd systeem dat het aantal componenten en handelingen bij voor toediening gereed maken reduceert.

Injecto ontving voor de Injecto 0.5ml, een voorgevulde injectiespuit zonder de traditionele piston, de onderscheiding wegens preventie van hergebruik en morsen.

Pyclear Protection van Pylote, een ‘groen’ alternatief voor conserveermiddelen in oogpreparaten, was de beste innovatie op het gebied van patiëntenbescherming en kosteneffectiviteit.

Osurnia van Elanco, een gel voor oorinfecties bij honden die slechts twee keer wordt toegediend met een week tussenpoos, kwam uit de bus als beste veterinaire verpakking.

In de categorie therapietrouw en gebruiksgemak won de Smartbottle van Ethimedix, voor gereguleerde toediening van dranken.

Fresenius Kabi ontving de onderscheiding voor gebruiksveiligheid voor Levobupivacaïne Kabi in freeflex infuuszakken.

De prijzen zijn uitgereikt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Pharmapack Europe, op 10 en 11 februari 2016 in Parijs.

Document acties

gearchiveerd onder: Verpakking, Onderscheidingen
Back to top