Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

KNMP-leden kiezen twee nieuwe bestuurders

15-12-2016
Openbaar apothekers Katja Kok-van Oirschot en Sijtze Blaauw zijn toegetreden tot het KNMP-bestuur. Dat is gisteren bekendgemaakt tijdens de Algemene Vergadering van de KNMP in Den Haag.
KNMP-leden kiezen twee nieuwe bestuurders

De twee bestuursleden kregen de meeste stemmen van de KNMP-leden, die vanaf half november elektronisch hun voorkeur konden aangeven. Naast de gekozen bestuursleden had ook openbaar apotheker Steven Verhagen-Smits zich kandidaat gesteld.

Kok-van Oirschot is beherend apotheker en eigenaar van Service Apotheek Ballintijn in Weesp en Muider Service Apotheek in Muiden. Ook is ze bestuurslid bij de Nederlandse Apothekers Coöperatie (NAPCO).

Sijtze Blaauw is beherend apotheker en eigenaar van Apotheek Wijhe. Verder is hij bestuurslid van de stichting Pharma Selecta en voorzitter van zowel Stichting Accreditatie Nascholing Apotheekmedewerkers (SANA) als Stichting VOEG (VOorzieningen Eerstelijns Gezondheidszorg Wijhe).

Tijdens de Algemene Vergadering namen vice-voorzitter Marleen Barth en secretaris Rob de Wolf afscheid van het KNMP-bestuur, dat verder bestaat uit voorzitter Gerben Klein Nulent en penningmeester Jan Pieter Schouten.

 

Document acties

Back to top