Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Dick Bouma nieuwe voorzitter VZA

PW 12 - 16-03-2016
Apotheker Dick Bouma is de nieuwe voorzitter van de Vereniging Zelfstandige Apothekers (VZA). Dat hebben de VZA-leden gisteren besloten op de Algemene Ledenvergadering tijdens het KNMP-voorjaarscongres.
Dick Bouma nieuwe voorzitter VZA

Bouma is directeur van de Acdapha Groep, een apotheekformule voor twaalf apotheken en hij is voorzitter van de KNMP-sectie Landelijke Openbare Apotheken (LOA).

Verder is tijdens de vergadering gisteren apotheker Jacco Pesser van Service Apotheek Oudenbosch toegetreden tot het VZA-bestuur.

De VZA – de vereniging had de afgelopen twee jaar geen voorzitter - vertegenwoordigt sinds 2010 de werkgeversbelangen van apotheker-eigenaren. Van de in totaal twaalfhonderd zelfstandige apothekers-werkgevers hebben zich sinds de oprichting in 2010 zevenhonderdvijftig aangemeld bij de werkgeversorganisatie VZA.

Het VZA-bestuur bestaat uit vijf leden: Dick Bouma (voorzitter), Paul Haarbosch (secretaris en penningmeester), Paul Lebbink (liasion officer), Frits Offermann (pensioen) en Jacco Pesser (marketing en PR). Zelfstandige apothekers kunnen zich aanmelden als lid van de VZA op www.vza.nu.

Document acties

Back to top