Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

WP wordt NPFO

11-12-2015
Het PW Wetenschappelijk Platform (WP) wordt in 2016 voortgezet als Nederlands Platform voor Farmaceutisch Onderzoek (NPFO). Het NPFO krijgt als online-medium een plaats binnen de sectie Wetenschap op knmp.nl.

Deze verandering is ingegeven door de wens om meer nadruk te leggen op online publicatie binnen een omgeving waar wetenschap en onderzoek op de voorgrond staan. Inhoudelijke wijzigingen zijn er niet: alle bijdragen die tot nog toe in aanmerking kwamen voor publicatie in het WP, blijven welkom.

Alle NPFO-artikelen zullen, net als bij het WP in zijn huidige vorm, ook op papier beschikbaar komen: ze worden integraal overgenomen in het Pharmaceutisch Weekblad.

Het digitale NPFO kent geen edities (issues) en geen pagina’s. Elk artikel krijgt een unieke identificatie. Artikelen worden wel gekoppeld aan kalenderjaren en jaargangen (volumes).

Het NPFO is op knmp.nl te vinden binnen Professie > Wetenschap > Nederlands Platform voor Farmaceutisch Onderzoek. Bovendien geeft de URL npfo.nl direct toegang tot het NPFO-deel. Per e-mail is het NPFO te bereiken via npfo@knmp.nl, npfo@pw.nl en npfo@npfo.nl.

Document acties

Back to top