Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Apotheker benoemd tot etnische zakenvrouw 2015

PW Magazine 46, jaar 2015 - 03-11-2015
De Rotterdamse apotheker Nada Al-Rubaiee van Mediq-apotheek Charlois is uitgeroepen tot ‘Etnische Zakenvrouw Nederland 2015’. Dat heeft de business-club Etnische Zaken Vrouwen Nederland bekendgemaakt.
Apotheker benoemd tot etnische zakenvrouw 2015

Al-Rubaiee kreeg de prijs omdat ze Mediq-apotheek Charlois door een combinatie van doorzettingsvermogen, ambitie en drive binnen twee jaar liet uitgroeien tot een toonzettende en bepalende apotheek op Rotterdam-Zuid

Patenten

De jury noemt Al-Rubaiee “intelligent, energiek en resultaatgericht”. Daarnaast heeft ze hart voor de patiënt en is ze zeer ondernemend. “Zo heeft ze een tweetal patenten gekregen voor door haar ontwikkelde hulpmiddelen (zetpillen en wattenstaafjes).”

Al-Rubaiee is niet alleen apotheker in Charlois, maar ze is ook mede-eigenaar van Apotheek Carnissehuis en Apotheek Pleinweg, beide ook in Rotterdam.

Zwarte vrouwen

De business-club Etnische Zaken Vrouwen Nederland, die de prijs voor de negentiende keer uitreikt, is opgericht om het ondernemerschap van zwarte vrouwen een nieuwe impuls te geven. De club beschikt over een netwerk van meer dan vijfduizend leden.

Document acties

Back to top