Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Twee kandidaten voorzitterschap KNMP

PW Magazine 45, jaar 2014 - 30-10-2014
Twee kandidaten doen mee aan de voorzittersverkiezing van de KNMP. Het gaat om Gerben Klein Nulent (links) en Harry Stulemeijer. Klein Nulent is door de kandidaatstellingscommissie voorgedragen als voorkeurskandidaat. De ongeveer vijfduizend KNMP-leden kunnen van 11 november tot 9 december hun stem uitbrengen op een van deze twee kandidaten.
Twee kandidaten voorzitterschap KNMP

Klein Nulent is al vicevoorzitter van de KNMP-sectie Landelijke Openbare Apotheken (LOA) en directeur public affairs bij Mediq Pharmacies. Bovendien is hij voorzitter van de Associatie van Ketenapotheken (ASKA). In het verleden was hij onder andere vicepresident Pharmacies bij Mediq International en apotheker/eigenaar van de Charloische Apotheek in Rotterdam.

Stulemeijer is gevestigd openbaar apotheker van Apotheek Herman Coster in Den Haag en voorzitter van het Comité Apothekerspensioen (CAP). Daarvoor was hij onder andere apotheker in Den Helder en Brunssum. Stulemeijer heeft ook tien jaar als consultant gewerkt.

Document acties

Reacties

31-10-2014 09:22
J.C. Kortekaas zegt:

Boegbeeld
Kandidaat Harry Stulemeijer werkte voor het laatst als openbaar apotheker in Den Helder tot 2004.
http://www.knmp.nl/over-de-knmp/knmp-bestuur/verkiezing-nieuwe-knmp-voorzitter/profiel-kandidaat-voorzitter-harry-stulemeijer
Hij verklaart in 2013 tijdens de BPOA-verkiezingen apothekerspensioen te genieten vanaf 2009.
http://www.spoa.nl/bpoa-verkiezingen-juni-2013/profielschets-harry-stulemeijer-2.pdf

In 2014 is hij gevestigd apotheker in de nieuwe apotheekvestiging Apotheek Herman Costerstraat.(ZZP)
Kan een apotheker met een dergelijk cv ingeschreven staan in het KNMP register Openbaar Apotheker Specialist? Dit is één van de vragen voor de districtsbijeenkomsten.

Back to top