Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Toekomst Numerando Farmacie weer veilig

PW Magazine 20, jaar 2011 - 12-05-2011
Detacheringsbedrijf Talent & Pro heeft de in financiële problemen verkerende Numerando Groep overgenomen. Numerando Farmacie gaat op dezelfde voet verder met detachering en de hbo-opleiding farmaceutisch consulent.

Het overgrote deel van de medewerkers van Numerando Farmacie gaat mee naar de nieuwe organisatie. De naam Numerando blijft gehandhaafd.

Numerando uit Naarden, naast de farmacie ook actief in detachering voor pensioenfondsen en verzekeraars, raakte in de problemen door tegenvallende resultaten in de verzekeringenbranche. Volgens Akkermans & Partners, de vorige eigenaar van Numerando, was dat het gevolg van de financiële crisis. Het bedrijf moest faillissement aanvragen.

Dit betekende een klap voor Numerando Farmacie, omdat de detacheringsmarkt voor apotheekpersoneel juist een groei doormaakt. Stefan Faas, directeur van Numerando Farmacie: “Wij komen nog steeds apothekers en assistenten te kort. Ook zijn we gestart met een extra collegejaar voor de hbo-opleiding farmaceutisch consulent. Dan is het heel wrang als zoiets gebeurt.”

Document acties

Back to top