Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Thuisapotheek levert spoedmedicatie in Overschie

PW Magazine 22 / 23, jaar 2011 - 30-05-2011
De Thuisapotheek is gestart met de levering van spoedmedicatie aan bewoners in Overschie; de internetapotheek is gevestigd in deze Rotterdamse wijk.

Eigenaar en apotheker Gerard Berwald: “Naast een landelijke apotheek zijn we ook een Overschiese apotheek, daarom leveren wij nu ook spoedmedicatie.” Patiënten kunnen de spoedmedicatie ophalen bij de Thuisapotheek of thuisbezorgd krijgen.

Volgens apotheker Hester van Groningen van Kring-apotheek Abtsweg in Overschie kan de Thuisapotheek geen spoedmedicatie leveren, behalve als de apotheek zeven dagen per week, 24 uur per dag open is. “Deze apotheek is namelijk niet aangesloten bij de Rotterdamse dienstapotheken. Wat Berwald spoedmedicatie noemt, is voor ons een reguliere levering.”

De Thuisapotheek werd onlangs verwijderd van Ozis door het bestuur van Ozis-ring Rotterdam, zo meldt Van Groningen, omdat de apotheek onjuist gebruikmaakte van Ozis. De Thuisapotheek heeft geen plannen de levering van spoedmedicatie uit te breiden naar andere plaatsen.

Document acties

Back to top