Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Nieuwe PW-website en weekblad volledig crossmediaal

PW Magazine 37, jaar 2010 - 13-09-2010
Het Pharmaceutisch Weeklad is under construction. Op de redactie werken we keihard om u op 1 oktober een volledig nieuwe website en een frisser en moderner vormgegeven weekblad te presenteren.

Het extra dikke congresnummer van 1 oktober, met daarin een uitgebreid congresprogramma en veel aandacht voor het congresthema diabetes, is het eerste PW dat in een nieuw jasje verschijnt.

Maar niet alleen in uiterlijk! Ook conceptueel hebben we de formule op vele punten gemoderniseerd. Zo presenteren we de artikelen over diabetes in het congresnummer voor het eerst in de vorm van een dossier. Dossiers vervangen de maandelijkse PW-specials. We publiceren ze tegelijk in het magazine en op onze nieuwe website zodat ze elkaar kunnen aanvullen. De dossiers op de site gaan we continu updaten, waarbij uw online-aanvullingen van harte welkom zijn.

Via de nieuwe website pw.nl hopen we vaak met u te communiceren. We zullen u regelmatig online vragen naar uw mening over actuele en brandende kwesties in de farmacie. Maar ook blijven we graag op de hoogte van wat u vindt van onze website en het weekblad. Zo zijn we heel nieuwsgierig naar uw ervaringen met de nieuwe zoekfunctie op onze site.

Opmerkingen en vragen over de nieuwe website en het weekblad nieuwe stijl kunt u overigens ook nu al op ons afvuren via het medium Twitter, zie PWnieuws.

In de volgende editie meer over de veranderingen rondom het nieuwe PW.

Document acties

Back to top