Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Afscheid van het ‘oude’ Pharmaceutisch Weekblad

PW Magazine 38, jaar 2010 - 20-09-2010
PW 38 is het laatste in deze vorm. Op 1 oktober houdt u een PW in handen met daarop een nieuw logo. Ook ziet u dan een opgefriste vormgeving met nieuwe kleuren.

 

Onze compleet vernieuwde website pw.nl – op 1 oktober in de lucht – stelt andere eisen aan het magazine. Artikelen en dossiers, die de maandelijkse specials vervangen, publiceren we tegelijk op de nieuwe website en in het magazine. Ook het Wetenschappelijk Platform verandert. De artikelen over farmaceutisch onderzoek blijven we maandelijks publiceren, maar in een gecomprimeerde vorm. Op de website plaatsen we de artikelen in full text, met directe links naar literatuurverwijzingen.

In het lezersonderzoek gaf u aan behoefte te hebben aan meer wetenschappelijke informatie. In het nieuwe magazine presenteren we daarom een geheel vernieuwde rubriek Wetenschapsnieuws: twee pagina’s met de meest actuele onderzoeken uit de nationale en internationale wereld van het geneesmiddelenonderzoek.

Daarnaast ontvangt u vanaf oktober wekelijks een nieuwsbrief: een kort en bondig overzicht in uw mailbox van artikelen, rubrieken en dossiers die wij online en in het magazine publiceren. Voor de ‘nieuwsjagers’, die het nieuws op het moment van publicatie direct willen lezen op computer of smartphone, is er onze twitteraccount PWnieuws.

De twitteraars onder u nodigen wij uit om tijdens het KNMP Congres ervaringen en tips te delen met collega’s via de hashtag #PWKNMPcongres. En vergeet niet even langs te komen bij de PW-stand op het congres. Want ondanks alle interactieve noviteiten geven wij nog steeds de voorkeur aan een ‘echte’ ontmoeting met onze lezers.

Document acties

Back to top