Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Hulp gezocht

We zijn volop mensen aan het werven om onze basis te versterken.

PW 47 - 20-11-2020 | door Agnes Kant, directeur Bijwerkingencentrum Lareb
Eigenlijk wilde ik niet over COVID-19 schrijven, maar dat lijkt in deze tijd bijna onmogelijk. Onlangs mocht ik bij Nieuws-uur komen toelichten hoe wij ons als Bijwerkingencentrum Lareb aan het voorbereiden zijn op de veiligheidsbewaking van de nieuwe vaccins. Leuk natuurlijk, vooral omdat ik eindelijk een keer geïnterviewd zou worden door de in mijn ogen beste interviewer van Nederland op dit moment: Jeroen Wollaars.
Hulp gezocht

Helaas, het wachten op de uitslag van een COVID-test stond een live-interview in de weg. Ik zat in quarantaine, dus ik kon niet naar Nieuwsuur. Maar Nieuwsuur kwam gelukkig wel naar mij. Een camera werd voor mijn voordeur buiten in het donker opgesteld, met een verblindende lamp en de cameraman op geen anderhalve maar wel vijf meter afstand. Ik kon de beste man, en ook de camera overigens, niet eens zien. Het oortje moest ik zelf in doen, waarmee ik uiteraard behoorlijk zat te prutsen.

Pratend in een zwart gat vertelde ik dat we ons meldsysteem klaarmaken voor het snel verwerken en analyseren van veel meldingen bij piekbelasting. Waarvan we uiteraard nog geen idee hebben wanneer die zal zijn. We zijn volop mensen aan het werven om onze basis te versterken. Ook zetten we een pool op van dokters en apothekers in opleiding op wie we straks tijdelijk een beroep kunnen doen om extra bij te springen. Belangstelling? Mail naar vacature@lareb.nl.

De testuitslag kwam de volgende ochtend, gelukkig negatief. De live-ontmoeting met Jeroen komt hopelijk nog een keer.

Document acties

Back to top