Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Reviews

Ik ben toch benieuwd naar wat men over de apotheek schrijft.

PW43 - 25-10-2019 | door Esther Kuipers, apotheker en onderzoeker
Na een bijeenkomst reed ik terug naar de apotheek en ik gebruikte de alom bekende zoekmachine om de meest snelle route te vinden. Even de naam van de apotheek intikken, en ik had gevonden wat ik nodig had.
Reviews

Maar ik vond nog meer; er waren wat reviews geplaatst over de apotheek. Nu had ik dit al wel eens eerder gezien, maar ik ben stiekem toch altijd benieuwd naar wat men over de apotheek schrijft. Er waren een paar nieuwe beoordelingen bijgekomen sinds de laatste keer dat ik had gekeken, waaronder één van een heel fanatieke reviewer die al op veel verschillende plaatsen recensies had geschreven.

Nu heb ik er uiteraard geen problemen mee als iemand deze hobby beoefent (al begrijp ik niet waarom iemand een recensie zou schrijven over een oranje brievenbus, maar dat terzijde). Toen ik echter de review had aangeklikt, zag ik direct dat het niet bij een beschrijving was gebleven; iemand was bij ons in de apotheek geweest en had daar een aantal foto’s gemaakt. En dan niet alleen van de buitenkant van de apotheek, maar óók van klanten die op dat moment bij ons aan de balie stonden of zich in de wachtruimte bevonden. Het personeel stond ook duidelijk herkenbaar op de foto.

Hoewel het best een vriendelijke recensie was, was ik er toch niet zo blij mee. Gelukkig konden de foto’s redelijk eenvoudig worden verwijderd, maar het zette me wel aan het denken. We kunnen in de apotheek nog zoveel aandacht besteden aan privacy; blijkbaar hebben we het dus niet altijd in de gaten als mensen ongevraagd foto’s maken.

Document acties

gearchiveerd onder: reviews
Back to top