Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Online tafeldiscussie over KNMP Richtlijn COPD

KNMP.tv 1 december 2011

PW Magazine 46 / 47, jaar 2011 - 18-11-2011 | door KNMP
Tijdens het KNMP Congres van afgelopen oktober werd KNMP.tv gelanceerd. Na het congres kon u diverse presentaties – zoals de jaarrede van voorzitter Jan Smits – online bekijken. Maar KNMP.tv biedt meer. Zo kunt u op donderdagavond 1 december om 20.30 uur de eerste live nascholing volgen over de KNMP Richtlijn COPD.

Deze eerste live uitzending over de KNMP Richtlijn COPD is een tafeldiscussie onder leiding van presentatrice Petra Grijzen. Zij is onder meer bekend van BNR Radio en Wakker Nederland. De tafelgasten komen allen uit een verschillende hoek: uit de wetenschap, de praktijk van de openbare apotheek, de patiënt en overheid. Om de discussie in de studio aan te wakkeren zijn verschillende video’s opgenomen uit de praktijk met patiëntencasuïstiek en praktijkvoorbeelden. Kijkers kunnen live vragen stellen die – mits relevant – direct aan de discussietafel worden behandeld. Tijdens de uitzending krijgen kijkers ook tussentoetsen in de vorm van stellingen voorgelegd.

Registreer vandaag nog

KNMP.tv is bestemd voor openbaar apothekers, apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten en managers. Voor de uitzending ‘KNMP Richtlijn COPD’ wordt voor deze doelgroepen accreditatie aangevraagd. Om op 1 december de uitzending te kunnen bekijken dient u zich eenmalig te registreren voor KNMP.tv. Na registratie ontvangt u uw persoonlijke inloggegevens. Registratie is nu al mogelijk, ga daarvoor naar www.knmp.tv. Aan het bekijken van de uitzending zijn geen kosten verbonden. De uitzending ‘KNMP Richtlijn COPD’ wordt mogelijk gemaakt door AstraZeneca, GlaxoSmithKline en Novartis.

Samenwerking

De programma’s en uitzendingen voor KNMP.tv maakt de KNMP in nauwe samenwerking met Quadia Web TV. Quadia biedt met haar platform innovatieve, full-service en crossmediale Web TV en verzorgt ook voor andere partijen in de zorg soortgelijke online televisie, bijvoorbeeld voor Medisch Contact (MCtv).

Uitzending gemist? Ook na 1 december is de nascholing ‘KNMP Richtlijn COPD’ ‘on demand’ te volgen op knmp.tv.

 

Tafelgasten

• Prof. dr. Marcel Bouvy, Hoogleraar Farmaceutische Patiëntenzorg, Universiteit Utrecht. Daarnaast onder meer voorzitter Wetenschappelijke Sectie Openbaar Apothekers (WSO) van de KNMP

• Michael Rutgers, directeur van het Astma Fonds

• Marieke Maanders, projectleider Zichtbare Zorg bij VWS

• Jan Joost Valeton, openbaar apotheker bij De Drie Leliën Apotheek in Leersum

Document acties

Back to top