Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Geslaagde KNMP Wetenschapsdag 2011

‘Inhoudelijk goed en een fijne sfeer’

PW Magazine 12, jaar 2011 - 25-03-2011 | door KNMP
Het weer was zonnig en zo ook de stemming in het Beatrixtheater in Utrecht; dinsdag 15 maart vond de KNMP Wetenschapsdag 2011 plaats. Het thema was ‘COPD: zucht naar lucht’ en dat zorgde voor een vol en goed bezocht programma.

wetenschapsdagDe KNMP Wetenschapsdag is inmiddels een begrip onder apothekers en bestaat al bijna dertig jaar. Binnen de KNMP organiseert Thea Betcke sinds twaalf jaar deze dag. Ook nu kijkt ze enthousiast terug op de dag: “Met ruim veertienhonderd aanmeldingen was de dag net zo’n succes als voorgaande jaren. Inhoudelijk was het weer interessant. Het thema COPD sprak aan, zo bleek ook uit de volle zaal en de twee overvolle workshops. De dag verliep soepel, er heerste een leuke ontspannen sfeer. Dat kreeg ik ook terug van veel bezoekers.”

Afwisselend programma

Naast de inhoudelijke programma-onderdelen, was er ook tijd om de FPZ-prijs uit te reiken. Apotheek Smilde won de eerste prijs met hun project om vergiftiging bij kinderen te voorkomen. De dag sloot af met de ondertekening van het convenant ‘Samen de zorg beter maken’ door KNMP-voorzitter Jan Smits en directeur Michael Rutgers van het Astma Fonds. Deze feestelijke ondertekening werd ondersteund door een animatie over COPD. Ook kon men gedurende de hele dag de 54 verschillende stands bezoeken.

Het volgende event om naar uit te kijken? Dat is natuurlijk de Longweek in de apotheek van 9 tot en met 13 mei. Heeft u zich nog niet aangemeld? Ga dan naar knmp.nl/imago.

Terugblik Wetenschapsdag

Heeft u de dag gemist of wilt u bepaalde onderdelen nog eens terugzien? De dag is op film opgenomen, kijk op knmp.nl voor een verslag. Hier vindt u ook de powerpointpresentaties van de twee workshops terug.

Document acties

Back to top