Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

‘Medicatieveiligheid, zo doen wij dat’

Districtsledenbijeenkomsten

PW Magazine 43, jaar 2011 - 28-10-2011 | door KNMP
De KNMP organiseert vanaf medio november een nieuwe reeks districtsledenbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten praat de KNMP u bij over een aantal belangrijke thema’s en kunt u een geaccrediteerd programma-onderdeel volgen met als thema ‘medicatieveiligheid – zo doen wij dat’.

Apothekers zijn verantwoordelijk voor effectief, doelmatig en natuurlijk ook veilig medicatiegebruik. De KNMP ondersteunt u in de dagelijkse praktijk en zet in op een duidelijke positionering van de apotheker als zorgverlener in de eerste en tweede lijn. Met het interactieve themaprogramma helpt de KNMP u verder op weg. In het pr0gramma wordt gebruik gemaakt van realistische casuïstiek met als rode draad een herkenbare casus van een patiënt met een verminderde nierfunctie.

Bijpraten

De Wetenschappelijke Sectie Openbaar Apothekers (WSO) presenteert tijdens de bijeenkomsten de nieuwe vervolgopleiding ‘openbaar apotheker specialist’ en praat u bij wat deze opleiding in de praktijk voor u gaat betekenen. Daarnaast wordt de AV voorbesproken en kunt u meepraten en beslissen over onder andere het KNMP beleidsplan 2012, de visitatiecommissie kwaliteit en de commissie opleidingen. Ook komt de vernieuwing van de KNMP, het Bedrijfs en Vertegenwoordigend College, aan de orde.

Wanneer

De districtsledenbijeenkomsten worden in negen plaatsen georganiseerd:

15 november Deventer

16 november Heerenveen

17 november Breda

22 november Nijmegen

23 november Rotterdam

24 november Akersloot

29 november Roermond

30 november Den Haag

1 december Hilversum.

Het programma start om 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur) en duurt tot 13.30 uur (inclusief lunch).

Vooraf aanmelden

In verband met de accreditatie en organisatie graag vooraf aanmelden op knmp.nl.

Document acties

Back to top