Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Jaloezie

PW Magazine 42, jaar 2013 - 18-10-2013 | door Ruud Coolen van Brakel
column

De pil maakt vrouwen jaloers en onaantrekkelijk. Ik kon een glimlach nauwelijks onderdrukken bij dit door het RTL Nieuws prominent gebrachte onderzoek. De anticonceptieve werking is dus nog groter dan al werd aangenomen. Word je er een beetje depressief van, dan komt een SSRI’tje goed van pas en is ook de lust om te vrijen geblust. Stapelmedicatie als optimale geboortebeperking. De leefstijlmedicatie doet vrouwen weinig plezier.

Dan de mannen! We liepen een beetje achter op de Angelsaksische landen, maar de testosteronsuppletie heeft eindelijk de Nederlandse markt ontdekt. En ook hiervan deed het RTL Nieuws uitgebreid verslag. Probleemloos kunnen we onze jeugd verlengen, onze spiermassa conserveren en uitbouwen, en blijven we in bed presteren als Matsoe en Sterretje op vakantie in een Grieks eilandresort. Bij resterende twijfel zijn blauwe of roze pilletjes beschikbaar die nu ook de plasfunctie verbeteren.

Ergens gaat hier iets mislopen. Een grote groep jaloerse en onaantrekkelijke vrouwen wordt geconfronteerd met een steeds virieler wordende populatie mannetjesapen. Ik voorzie grote conflicten, maatschappelijke ontwrichting, een sociale crisis die zijn weerga niet kent. De redacteuren van RTL Nieuws verkneukelen zich nu al over de aanstaande straatrellen, Kamerleden die met elkaar op de vuist gaan, extra kostenposten in de toch al zo geplaagde gezondheidszorg.

Klein lichtpuntje: sildenafil kan hoofdpijn veroorzaken. Maar waarschijnlijk biedt dit onvoldoende tegenwicht aan het zich ontrollende drama. En ik? Ik koop aandelen in een rubberplantage. Condooms hebben de toekomst! Mijn economische crisis in één keer opgelost. En nu niet jaloers worden hè?! Dat is zo onaantrekkelijk …

Document acties

Back to top